Vse za otroke

 
 
 
 
 

Šport

 
 
 
 
 

Filmi, serije, predstave

 
 • Telemach

  Da bi  vsaj malo olajšali težke trenutke, v katerih smo se znašli vsi skupaj, so se odločili, da do 4. maja odklenejo dodatne programe in vam ponudijo najrazličnejše vsebine. 

  Več informacij

  Več »
   
 • Telekom Slovenije

  Vsem svojim uporabnikom televizije so brezplačno nadgradili TV-programske sheme s številnimi vsebinami, brezplačno so na voljo tudi številne programske opcije na primer Minimax+, Pickbox Now in Balkan, ki se jih aktivira prek Mojega Telekoma. Naročnikom mobilnih storitev so dodali 5 GB prenosa podatkov in ponastavili prenos podatkov - Več. Domovom za starejše so brezplačno omogočili uporabo storitev za klicno in video komunikacijo oskrbovancev s svojci - Več

  Več informacij

  Več »
   
 • A1

  Veliko risank, dokumentarnih vsebin, filmov, serij! Za vse naše uporabnike smo odprli večino programov brezplačno, do konca aprila. Na voljo so vam vsi programi, ki so v L shemi, vključno s storitvijo videa na zahtevo VOYO.

  Več informacij

  Več »
   
 • T2

  Ob tej priložnosti obveščajo, da od 13.3.2020 vsem naročnikom televizije brezplačno odpirajo celotno programsko shemo XL HD in VOYO.

  Več informacij

  Več »
   
 • Netflix

  Brezplačni 30 dnevni dostop  za ogled filmov in različnih serij.

  Več informacij

  Več »
   
 • Pickbox NOW

  Ponudnik naročniškega videa Pickbox NOW omogoča ogled za vse serije, filme in dokumentarne oddaje brez omejitev na voljo na območjih Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije ter Črne gore.

  Več informacij

  Več »
   
 • Vid Valič - Tvoj bodoči bivši mož

  Vid Valič bi se rad poročil. Že od nekdaj. A, kaj narediš, če se hočeš poročit, pa ne najdeš ta prave? Kaj narediš, če zasnubiš 20 žensk v dveh letih in ti vsaka reče: »NE?!« In kaj narediš, če ti kakšna reče: »DA?«

  Ogled predstave

  Več »
   
 • Serija Jezero

  Taras Birsa, višji inšpektor za krvne in seksualne delikte, se na poti z novoletne zabave nehote zaplete v preiskavo umora. S težavnim in neobičajno krutim primerom umora mlade ženske se morata Taras in njegova uigrana ekipa na zahtevo nadrejenih lotiti z novo sodelavko.

  Ogled serije

  Več »
   
 • LGL - predstava Ti loviš!

  Lutkovno gledališče Ljubljana predstavlja - brezplačni video posnetek predstave Ti loviš! V eni najbolj znanih in najkrajših slovenskih ljudskih pripovedk pes lovi zajca, ker mu je ta ukradel čevlje, a ga vse do današnjih dni še ni ujel.

  Ogled serije

  Več »
   
 • Slovenski filmski center

  V času razglašene epidemije in v duhu gibanja #vsidoma slovenske filmske ustvarjalke in ustvarjalci v sodelovanju s Slovenskim filmskim centrom in z Bazo slovenskih filmov ter Filmoteko, zavodom za širjenje filmske kulture, do nadaljnjega podarjamo na ogled izbor slovenskih filmov. Spored bomo bogatili vsak ponedeljek in četrtek, filmi bodo dostopni 7 dni.

  Več informacij

  Več »
   
 • Predstave Lutkovnega gledališča Maribor

  Lutkovno gledališče Maribor je v sodelovanju s Televizijo Maribor omogočilo dostop do posnetkov desetih lutkovnih predstav.

  Ogled predstav

  Več »
   
 
 
 
 

Revije in knjige

 
 
 
 
 

Glasba in kultura

 
 • Narodna galerija

  Svoje najljubše umetnine iz Narodne galerije si lahko ogledate kar doma, na lastnem računalniku! Stalno zbirko si lahko ogledate prek naslednje povezave ali pa si privoščite virtualni sprehod po zbirki, ki je narejen s pomočjo Google zemljevidov.

  Več informacij

  Več »
   
 • Slovenski etnografski muzej (SEM)

  Raziščite digitalizirane vsebine enega izmed nacionalnih muzejev Slovenije! SEM nudi brezplačno brskanje po svojih digitalnih zbirkah – od starih fotografij in fotografij nekaterih etnoloških zbirk, etnografske filme in osebne zgodbe obiskovalcev.

  Več informacij

  Več »
   
 • Žuram doma - Kurzschluss Več »
   

  Žuram doma - Kurzschluss

  Da bo ob petkovih večerih v naši družbi nadzemeljsko lepo vsem ljubiteljem elektronike tudi v času (samo)izolacije, se je ekipa Kurzschlussa odločila, da v sodelovanju z Umekom prične z iniciativo #ŽURAMDOMA. Tokrat vam ne bo potrebno oditi nikamor, ampak Kurzschluss doživetje brezplačno selimo kar k vam domov – in tako bo vsak petek, dokler se ne bomo zopet lahko srečali v živo.

  Več informacij

   
 • Vikend žur na Radiu 1: Izberi glasbo po svojem izboru in žuraj! Več »
   

  Vikend žur na Radiu 1: Izberi glasbo po svojem izboru in žuraj!

  Žur na dom ti dostavi RADIO 1, ko se boš za vikend ob dobri glasbi zabaval doma v dnevi sobi, kuhinji ali kar kopalnici - tam, kjer imaš RADIO!

  Veš kaj pa je najboljše? Da si boš lahko komad IZBRAL KAR SAM! V komentar boš napisal glasbeno željo in voditelj ti jo bo uresničil!

  Več informacij

   
 • Kulturno umetniško društvo Coda

  Kulturno umetniško društvo Coda ponuja brezplačne spletne tečaje teorije glasbe.

  Več informacij

  Več »
   
 
 
 
 

Izobraževanje

 
 • Rokus Klett

  Založba Rokus Klett je omogočila celodnevni dostop do vseh elektronskih in interaktivnih gradiv vsem učiteljem/profesorjem in učencem/dijakom v osnovnih in srednjih šolah, ne glede na to, gradivo katere založbe šole uporabljajo. 

  Več informacij

  Več »
   
 • Mladinska knjiga

  Mladinska knjiga omogoča brezplačen dostop do interaktivnih učnih gradiv in interaktivnih nalog za učence. Nudimo brezplačen dostop do interaktivnih nalog na portalu www.ucimse.com za razred po izbiri in do interaktivnih učnih gradiv na portalu www.ucimte.com za vse učitelje in učence.

  Več informacij

  Več »
   
 • Red Orbit dogodki

  V Red Orbitu začenjamo s serijo blogov in spletnih seminarjev, s katerimi želimo vsem nam pomagati pri soočanju z dramatičnimi spremembami in pripravi na svet po trenutni krizi.

  Preberi več

  Več »
   
 • B2 IT

  B2 ekipa strokovnjakov vam v teh težkih časih lahko pomaga na različnih področjih:
  • Brezplačni webinarji za delo od doma.
  (OneDrive - SharePoint – Teams, Napredna pisarna z Office 365, Optimizacija dela)
  • Brezplačni posvet z B2 strokovnjakom.
  • Online vsebine za starše, učitelje in otroke.
  • Office vsebine (Excel, Word, PowerPoint).

  Več informacij

  Več »
   
 • Astra

  Učenci osnovnih in srednjih šol se lahko matematiko učijo preko spletne strani astra.si.

  Ogled kanala

  Več »
   
 • Leksi

  Študentom ponujamo mobilno aplikacijo, kjer lahko najdejo vse potrebne informacije, ki jih potrebujejo za študij. Ekipa Leksi vsem tistim, ki ostanejo doma #OSTANIDOMA podari brezplačno šifro za Leksi PRO. Šifra: OSTANIDOMA20

  Več informacij

  Več »
   
 • DZS Več »
   

  DZS

  V Izobraževalnem založništvu DZS, d. d., smo v želji, da pomagamo pri organizaciji šolskega dela na daljavo, vsem učiteljem omogočili brezplačen dostop do e-vsebin. Verjamemo, da bo širok nabor nalog in e-gradiv na izobraževalnih portalih www.eVedez.si in www.nasaulica.si učiteljem v pomoč pri pripravi lastnih gradiv, saj zajemajo tako učbenike in delovne zvezke, kot tudi interaktivne vaje ter delovne liste in fotokopirne predloge, pa tudi predloge za projekte.
   
 • ŠOLA V OBLAKU Več »
   

  ŠOLA V OBLAKU

  Zbiram kandidate za učenje in poučevanje za osnove programiranja v teh dveh tednih za osnovnošolce. Predviden sistem: 1x dnevna objava razlage in naloga skupini na Google forumu. Nič obveznega, pogoj je sodelovanje staršev (zaradi mladoletnosti), na koncu dobijo cerifikat. Zaradi komunikacij zbiramo samo enaslove.

  Več informacij

   
 
 
 
 

Ostale koristne povezave

 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.