O projektu Digitalna solidarnost

O projektu Digitalna solidarnost

Namen projekta

Namen digitalne iniciative je po zgledu Italije vzpostaviti skupnost podjetij, ki lahko z inovativnimi rešitvami in storitvami zmanjšajo družbeni ter gospodarski vpliva koronavirusa.

Namen je spodbuditi podjetja, da brezplačno ponudijo storitve, ugodnosti ali rešitve za izboljšanje življenja ljudi, ki so v tem trenutku prisiljeni spremeniti svoje navade.

V sklopu iniciative si bomo prizadevali olajšati:

  • delo na daljavo, s hitro in brezplačno povezljivostjo ter uporabo naprednih pametnih delovnih platform;
  • brezplačno prebiranje časopisov preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika;
  • dostop do učnih vsebin in tečajev usposabljanja na daljavo;
  • nakupovanje preko spleta

#dajnazaj #digitalnasolidarnost


Kako lahko sodelujemo?

Ste ponudnik digitalnih storitev in bi želeli sodelovati? Ponudite lahko storitev, ki je v času koronavirusa na voljo brezplačno in olajša vsakdanje življenje pri trenutnih ukrepih. Sodelovanje je brezplačno! Izpolnite obrazec, kjer boste predstavili, kako lahko pomagate tukaj!

Pobudniki projekta

Pobudniki projekta smo že sedaj uporabniki storitev, ki omogočajo učinkovito delo na daljavo. Ker verjamemo, da so ukrepi za omejitev širjenja bolezni nujni in jih je potrebno podpreti, bomo svoje izkušnje in znanja, predvsem pa produkte in storitve, skupnosti ponujali brezplačno. V teh nepredvidljivih razmerah, ki bodo trajno spremenili življenjski stil posameznikov in delovanje družbe, verjamemo v pomoč in solidarnost.

V ta namen smo vzpostavili namensko spletno mesto, kjer k sodelovanju vabimo tehnološka podjetja, operaterje in druge družbe ter združenja, ki lahko s svojimi storitvami ublažijo učinke koronavirusa na vsakdanje življenje.

Spletna postajaARVIO
Arvio ponuja rešitve za analizo in spremljanje vrednosti nepremičnin. Več: http://www.arvio.si/

Arvio logo

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.