Ugodnosti za podjetja (B2B)

 

 • CISCO SYSTEMS Slovenija Več »
   

  CISCO SYSTEMS Slovenija

  CISCO podarja vsem brezplačno 90-dnevno licenco za Webex.Webex omogoča delo na daljavo in poveže vašo ekipo, sodelavce, prijatelje in družino s katerokoli napravo (računalnik, tablica, mobitel,...). Licenca ponuja tudi videokonferenčne klice do 100 uporabnikov.

  Več informacij

   
 • Cloudflare - Podpora malim podjetjem Več »
   

  Cloudflare - Podpora malim podjetjem

  Cloudflare for Teams pomaga, da nekatere največje svetovne organizacije ostanejo produktivne iz katere koli lokacije. Te podjetniške lastnosti brezplačno dajemo na razpolago malim podjetjem. 

  Več informacij

   
 • Virtua IT Več »
   

  Virtua IT

  Brezplačno gostovanje videokonferenčnega strežnika - Podjetjem lahko pomagamo pri izpeljavi dela od doma tako, da jim za obdobje krize, brezplačno postavimo odprtokodni video konferenčni sistem na naših strežnikih. Strežnik temelji na tehnologiji jitsi.org.

  Več informacij

   
 • Business Solutions

  Office 365 – 3 mesece brezplačna uporaba
  Najboljši paket za podjetja, ki potrebujejo poslovno e-pošto, Officeove aplikacije in druge poslovne storitve v računalniku s sistemom Windows, računalniku Mac ali mobilni napravi.

  Več informacij

  Več »
   
 • Špica – Evidenca Delovnega Časa Več »
   

  Špica – Evidenca Delovnega Časa

  Pregledna evidenca delovnega časa z zakonskimi pravili za delo od doma. Upravljajte na daljavo, mobilne registracije, odmore, bolniške in drugo. Brezplačna prijava, pomoč in uporaba dokler se razmere ne uredijo. 

  Več informacij

   
 • My Hours - Segmentacija delovnega časa Več »
   

  My Hours - Segmentacija delovnega časa

  Pregledna segmentacija delovnega časa omogoča, da "Delo od Doma" segmentiramo na posamezne projekte / taske / naročnike. Brezplačna prijava in uporaba dokler se razmere ne uredijo. 

  Več informacij

   
 • Bisnode Mobile za vašo mobilno pisarno

  V Bisnode smo omogočili brezplačen dostop do Bisnode mobilne rešitve, ki ponuja vpogled v delovanje subjektov iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in  Hercegovine in Srbije, do 1.12.2020.

  Več informacij

  Več »
   
 • Brezplačen poslovni program in digitalna orodja za delo od doma

  Podjetje Datalab vsem podjetnikom podarja:
  • eno licenco poslovnega programa PANTHEON v oblaku brezplačno, vsaka nadaljnja je 50 % ceneje, ponudba velja do 30.6.2020.
  • Brezplačno uporabo spletnega programa PANTHEON Web Light do 31.8.2020.
  • Prav tako pa tudi vsa orodja za digitalizacijo poslovanja, kot so eDokumentacija, eKnjižbe, eRačuni in eHramba brezplačna do 31.8.2020.
  Več informacij na 01 25 28 950 ali na godigital@datalab.si.

  Več informacij

  Več »
   
 • Arvio VirtualVisit – Arvio

  Cenilcem nepremičnin in nepremičninskim posrednikom za čas epidemije ponujajo brezplačno uporabo aplikacije za virtualne oglede nepremičnin.

  Več informacij

  Več »
   
 • AccountingBox

  Pripravili smo ponudbo brezplačnih AccountingBox spletnih rešitev in storitev, ki bodo podjetjem in računovodstvom omogočila in olajšala delo od doma, hkrati pa pomagala pri digitalizaciji poslovanja.

  Več informacij

  Več »
   
 • Birokrat

  Ker si moramo v težkih situacijah pomagati vam lahko pomagamo tako, da vam v času izrednih razmer omogočimo brezplačno uporabo in brezplačno uvajanje programov Birokrat na daljavo. Ko se bo stanje umirilo in bodo izredne razmere zaključene lahko programe Birokrat brez stroškov odpoveste oz po želji podaljšate.

  Več informacij

  Več »
   
 • Svetovanje glede rabe Office 365 za delo od doma

  V Agitavit Solutions želimo v času koronavirusne epidemije pomagati po naših najboljših močeh. Podjetjem, ustanovam in posameznikom tako nudimo brezplačno svetovanje ter podporo pri premagovanju težav z rabo orodij Office 365 za delo od doma.

  Več informacij

  Več »
   
 • i-Računi - izdaja elektronskih računov

  Podjetje Genis vam omogoča brezplačno uporabo storitve za izdajanje elektronskih računov za mesečne pakete LIST, VEJA ali DEBLO za 6 mesecev. Pri registraciji je potreben vnos kode SOLIDARNOST.

  Več informacij

  Več »
   
 • ESET Endpoint Protection Advanced za 5+ uporabnikov

  Podarjamo vam 3 mesece brezplačne uporabe ESET Endpoint Protection Advanced za 5+ uporabnikov. Paket vsebuje zaščito pred kibernetskimi napadi, napredno detekcijo kibernetskih groženj, zaščito pred izsiljevalskimi virusi (»ransomware«) in zaščito pred brezdatotečnimi napadi (»fileless attacks«).

  Več informacij

  Več »
   
 • ESET Secure Authentication (2FA)

  Podarjamo vam 3 mesece brezplačne uporabe ESET Secure Authentication, preprostega in učinkovitega načina preverjanja pristnosti. Omejite dostop do virov podjetja z uporabo večfaktorskega preverjanja pristnosti. Podjetjem omogoča enostavno preverjanje – samo odgovorite na poziv v telefonu brez nepotrebnih ločenih čitalcev.

  Več informacij

  Več »
   
 • Brezplačna borza materiala in mehanizacije

  Zaradi prekinjenih dobavnih verig veliko podjetij ne more nadaljevati svojega dela. Zato smo se odločili samo za ta namen razviti brezplačno borzo materiala in mehanizacije za pretok dobrin med podjetji na gradbenemu trgu.

  Več informacij

  Več »
   
 • Tax-Fin-Lex

  Odločili smo se, da z brezplačnimi webinarji nadaljujemo glede na aktualne spremembe.
  Na spodnji povezavi posredujem link do koledarja dogodkov, kjer so navedeni novi brezplačni webinarji.
  Možen je tudi ogled že izvedenih webinarjev:

  Več informacij

  Več »
   
 • Karierni portal Optius.com

  Brezplačna objava zaposlitvenih oglasov. V okviru Optiumum naročnine vam nudimo brezplačno neomejeno oglaševanje do 10.5.2020. V samem oglasu boste lahko objavili vaš logotip in neomejeno število znakov. Dodatno:brezplačni webinarje na aktualne teme koronavirusa tukaj

  Več informacij

  Več »
   
 • Omisli.si

  Brezplačno posredovanje strank obrtnikom (ponudnikom storitev), ki so zaradi omejitev širjenja koronavirusa ostali brez projektov (dela).

  Več informacij

  Več »
   
 • Lifesize

  Glede na izredno situacijo, se vse več podjetji in organizacij odloča za delo od doma. S tem pa je seveda povečana tudi potreba po ustreznih orodjih.Podjetje LifeSize ponuja brezplačno 6 mesečno uporabo njihovih oblačnih videokonferenčnih sistemov!

  Več informacij

  Več »
   
 • Ceneje d.o.o. Več »
   

  Ceneje d.o.o.

  Pri CERTIFIED SHOP® nudimo manjšim in srednjim e-trgovinam v Sloveniji (do 100.000 € prometa letno) certifikacijo GRATIS in 3 mesece brezplačne uporabe oznake zaupanja CERTIFIED SHOP®. S tem želimo dvigniti zaupanje v spletno nakupovanje slovenskih podjetij ter tako vsaj malo pomagati pri premagovanju izzivov s katerimi se srečujejo v teh težkih časih.

  Več informacij

   
 • Enorma - ogledi na daljavo

  Zavarovalnicam in ostalim podjetjem, ki se ukvarjajo s cenitvijo na terenu, nudimo rešitev v oblaku, ki vam bo za čas epidemije in tudi kasneje pomagala nemoteno opravljati oglede na daljavo, brez vpliva na vaše obstoječe procese in IT rešitve. Izničite tveganje za zdravje vaših strank in vaših zaposlenih ter zagotovite varnost osebnih podatkov. Za čas epidemije so stroški vzpostavitve brezplačni.

  Več informacij

  Več »
   
 • PRO-BIT Programska oprema

  Vsem organizacijam in podjetjem do 31. 7. 2020 ponujamo brezplačno uporabo spletnega modula za evidentiranje dela od doma.

  Več informacij

  Več »
   
 • bizBox Več »
   

  bizBox

  V času, ko je omejeno fizično delo na lokaciji podjetja in s tem priprava, podpisovanje, pošiljanje in prejemanje papirnih dokumentov od računov do pogodb, smo podjetjem ponudili pošiljanje 40 brezplačnih eRačunov. Storitev je na voljo skupaj z brezplačnim orodjem v programu MS Excel za pripravo eRačunov v standardu eSlog in v datoteki PDF za vizualizacijo. Istočasno smo za čas izrednih ukrepov oziroma do 1.7. 2020 brezplačno ponudili storitev eHramba za varno shranjevanje in stalen dostop do prejetih in izdanih eRačunov ter druge poslovne dokumentacije v elektronski obliki.

  Več informacij

   
 • Zaščita ključnih podatkov, varnost in nadzor nad oddaljenim delom

  Ascaldera vam podarja 30 dnevno brezplačno varnostno kopiranje vaših kritičnih podaktov v dva ločena podatkovna centra v Švici z rešitvijo 2Cript Remote. Ne dovolite, da pride do izgube ali nedovoljenega vpogleda v vaše kritične podatke, ohranite nadzor nad dostopi in zaposlenimi, ki delo opravljajo od doma. Pišite nam na prodaja@ascaldera.com.

  Več informacij

  Več »
   
 • d.labs krizni nasveti za čas korona virusa

  Dokumentacija je dosegljiva na povezavi spodaj:

  Povezava

  Več »
   
 • Brezplačna uporaba programske rešitve za označevanje

  NiceLabel podjetjem in drugim organizacijam, ki pomagajo v borbi proti virusu covid-19, omogoča brezplačno naročnino na najsodobnejšo programsko rešitev v javnem oblaku ter spremljajoče tehnične svetovalne storitve. S tem želi organizacijam, ki proizvajajo in dobavljajo medicinsko opremo in materiale, respiratorje, razkužila, maske ter druge v trenutnih razmerah pomembne artikle, le-te pomagal karseda hitro posredovati tistim, ki jih potrebujejo.

  Več informacij

  Več »
   
 • Oddaljeno preverjanje identitete in izvedba oddaljenega e-podpisa

  V času epidemije vam omogočamo koriščenje ključnih storitev ekosistema Rekono, kar vključuje celovito in zanesljivo oddaljeno preverjanje identitete ter izvedbo oddaljenega
  e-podpisa.

  Za več informacij povprašajte na info@rekono.si

  Več informacij

  Več »
   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.